THE ULTIMATE GUIDE TO پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

Blog Article

از جمله کاربری های پمپ پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پمپ ضد اسید یا پمپ پلیمری از انواع پمپ سانتریفیوژ می باشد و بسته به جنس اجزای آن، معمولا جهت جابجایی اسید و مواد خورنده مورد استفاده قرار می گیرد.

موتور: موتور نیروی لازم برای چرخش پروانه را تأمین می‌کند. همچنین می‌تواند الکتریکی یا دیزلی باشد و باید به گونه ‌ای انتخاب شود که بتواند فشار و دمای مورد نیاز برای انتقال مایعات اسیدی را تأمین کند.  

کفی پمپ اسید : این قطعه در قسمت جلویی دستگاه وصل شده و به کاربرد یک محفظه برای نگهداری از قطعات داخلی پمپ را دارد ، قطعات دیگری همچون لوله خروجی و پیچ ها نگهدارنده در این قسمت تعبیه میشود.

اندازه و شکل این قطعه باید با توجه به نوع دستگاه انتخاب شود و نصب آن بسیار راحت بوده و خود فرد میتواند با چرخاندن قطعه آن را نصب کند. 

امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید ، پمپ اسیدشور و پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم. 

در این پمپ ها مکش سیال از طریق چرخشی که در پروانه توسط موتور الکتریکی ایجاد می شود، اتفاق می افتد و در نتیجه چرخش پره های پروانه، سیال شتاب یافته و در اثر این جابجایی انرژی جنبشی سیال افزایش یافته و به انرژی فشار تبدیل شده که باعث خروج پر فشار سیال از خروجی می شود.

علی فخرآبادی گفت: مهر ۱۶, ۱۴۰۲ در ۵:۳۱ ب.ظ سلام ، همین مدل پمپی که تو ویدئو آخر نشون میده و قسمت خنک کننده فیبر و فنرش جدا هست با مشخصات سه فاز یک اسب ۳۰۰۰ دور موجود دارید و قیمت ؟ واسه فیلتر وان آبکاری گالوانیزه و website فیلتر وان آبکاری نقره نیاز داریم

امروزه پمپ ضد اسید در انواع مختلفی تولید می‌شود که این مدل‌ها دارای ویژگی‌ها و کاربردهای به‌خصوصی هستند.

پس در هنگام انتخاب پمپ اسید باید جنس انتخاب شده پمپ بر اساس سیال انتقالی انتخاب شود.

فیلتر محفظه ای کربن دار

سابقه طولانی مدت نیکاسان در فروش این تجهیزات موجب شده است تا فرایند خرید توسط خریداران با بالاترین کیفیت و دقت صورت پذیرد.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

این پمپ ها قابلیت تولید در اشکال و اندازه‌های مختلف و پیچیده‌تر را داشته که برای کاربردهای خاص و ویژه استفاده می‌گردد.

Report this page